Begravning

Att ta farväl är centralt i varje civiliserat samhälle. Det är inte säkert att de anhöriga känner den avlidnes vänner. Därför är det mycket viktigt att man håller någon form av ceremoni för att hedra den avlidne och ta ett värdigt avsked. Vi på Torslanda begravningsbyrå hjälper till med att arrangera en begravningsgudstjänst eller en borgerlig begravning. Allt sker naturligtvis efter dina önskemål.

Begravning enligt Svenska kyrkans ordning

Borgerlig begravning

En kyrklig begravning följer ordningen för begravning i svenska kyrkan. Du finner den i psalmboken. Inför varje begravning går vi gemensamt igenom ordningen och väljer musik och psalmer. En begravning i kyrkan kan alltid göras personlig så att Du känner Dig bekväm.

En borgerlig begravning kan utformas helt efter Dina önskemål. Jag hjälper gärna till med att utforma ceremonin och vi ordnar även med musik, live eller streamad. Vi har under de senaste tio åren haft många borgerliga ceremonier och till vår glädje har detta rönt stor uppskattning

Begravning annat trossamfund

Blommor till begravning

Aktuella annonser

Varje trossamfund har sina regler för hur en begravning skall gå till. Vi har erfarenhet av begravning i katolska kyrkan och vi har även arrangerat muslimska begravningar. Våra språkkunskaper är goda i svenska, danska, norska, polska, engelska, tyska och franska.

Besök Floristmästarnas blomsterverkstad.
Den är öppen torsdag - lördag.
Besök deras hemsida www.floristmastarna.se
Beställ på info@floristmastarna eller sms till 0708-44063063 eller ring 031-13 33 81